Soproni diákunk első helyezést ért el a nemzetiségi német nyelv és irodalom OKTV-n

Soproni diákunk első helyezést ért el a nemzetiségi német nyelv és irodalom OKTV-n

Share this content.

Forrás: bdeg.hu
Sopron – 2018. március 5-én került sor Budapesten a nemzetiségi német nyelv és irodalom Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjére, ahol a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium 12/c osztályos tanulója, Koszonics Luca 1. helyezést ért el.

Szóka Sára (12/c) 10. helyezést ért el a versenyen. A diákok felkészítő tanárai Lang Krisztina, Németh-Tóth Viktória, Wildné Vinczepap Mária és Zsuppánné Cellik Barbara voltak.

Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!