Idén is megrendezik az ökumenikus keresztutat Lillafüreden

Idén is megrendezik az ökumenikus keresztutat Lillafüreden

Share this content.

Forrás: a Miskolci Ökumenikus Egyetemi Lelkészség Facebook-oldala; Miskolci Egyházmegye; Magyar Kurír
Miskolc – A Miskolci Ökumenikus Egyetemi Lelkészség idén is megrendezi a hagyományos, ökumenikus keresztutat Miskolc-Lillafüreden március 26-án, hétfőn, 19 órától.

Az ökumenikus keresztúton Jézus kereszten mondott hét szavát elmélkedik végig a résztvevők. Az imádságot lelkészek és fiatalok vezetik.

Találkozás: Lillafüreden, a nagy parkolóban 19 órakor. A keresztút vége a Limpiászi kereszt nevű tábori oltár, mely a Bükk egyik legismertebb kegyhelye.

A szervezők szeretettel várnak minden imádkozni és elcsendesülni vágyót.

Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!