33 óvodást áldottak meg

33 óvodást áldottak meg

Share this content.

Forrás: nyiregyhaza.hu, fotó: Szarka Lajos
Nyíregyháza – A Túróczy Zoltán Evangélikus Óvoda és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola új óvodásai az evangélikus Nagytemplomban a szeptember 24-ei istentisztelet keretén belül áldásban részesültek.

A 33 új óvodást középső- és nagycsoportos társaik köszöntötték, énekes, verses műsorral és nagy szeretettel. Az óvodai intézményegységbe 104 gyermek jár, így a gyermekek és családtagjaik szinte megtöltötték a Nagytemplomot.

Fényképalbum.

Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!