Megnyitották a krízisközpontot Szarvason

Megnyitották a krízisközpontot Szarvason

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból
Szarvas – Az elkövetkező napok várhatóan extrém hideg időjárására tekintettel 2018. február 23-án ismét megnyitották Szarvason, a Tessedik utca 24. szám alatt található Napraforgó Klubban a krízisközpontot.

„Azon felül, hogy szállást biztosítunk minden olyan rászorulónak, akinek a lakhatása nem megoldott, illetve fűtetlen lakásban él, meleg teával és ennivalóval várjuk a hozzánk betérőket” - adta tudtunkra Lázár Zsolt esperes. - „Az intézmény 15 ember számára tud helyet biztosítani a krízisidőszak alatt. Az állandó szakmai felügyeletet a klub dolgozói látják el. Előreláthatólag március 5-ig nonstop nyitvatartással várjuk a rászorulókat.”

Címkék: krízisközpont - hideg - Szarvas -

Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!