Az M5-ön lesz látható a továbbiakban a Püspökkenyér adása

Az M5-ön lesz látható a továbbiakban a Püspökkenyér adása

Share this content.

Forrás: MTVA
Budapest – 2017. október elsején, 7 óra 5 perces kezdettel látható az M5 műsorán a Püspökkenyér című adás, amelyben Fabiny Tamás evangélikus püspök, a műsor vezetője beszélget egyházi vezető társaival, Kocsis Fülöp görögkatolikus érsekkel, metropolitával és Steinbach József dunántúli református püspökkel, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa elnökével.

Az adásban az 1%-os adakozásról, a közelmúltban nyilvánosságra hozott eredményeiről és a Teremtés Hete teremtésvédelmi koncepciójáról beszélgetnek majd.

A műsor korábbi részei az alábbi linken tekinthetőek meg:

https://www.mediaklikk.hu/musor/vilagnezet/

Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!