Szemereyné Pataki Klaudia és dr. Zombor Gábor gyújtották meg a negyedik adventi gyertyát

Szemereyné Pataki Klaudia és dr. Zombor Gábor gyújtották meg a negyedik adventi gyertyát

Share this content.

Forrás: Gong Rádió
Kecskemét – 2017. december 23-án, szombaton meggyújtották a negyedik adventi gyertyát Kecskemét főterén. A negyedik gyertyán Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő gyújtották meg a lángot.

A főtéri kisszínpadon 17 órakor kezdődött meg az adventi gyertyagyújtás. Karácsonyi igét hirdetett Kis János evangélikus lelkész.

Az ünnepi műsorban közreműködtek az M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai, és növendékei, a Zönge Együttes (Héjja Bella, Szegedi Ildikó, és Vadas László, a Kodály Iskola tanárai), Pál Attila, a Kecskeméti Katona József Színház művésze, a Ménteleki Általános Iskola Betlehemes játéka (felkészítő tanárok: Tassy Lilla és Mihócza Zsolt), valamint az Evangélikus Gyülekezet Glória Kórusa.

A gyertyagyújtást követően a polgármester asszony és a megjelent önkormányzati képviselők, valamint a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai finom bejglivel és szaloncukorral kínálták a gyertyagyújtson jelenlévőket.

Az evangelikus.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. Oldalunkon a megjelenést követő egy hónapban van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk ezt a lehetőséget. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!