10. KÖSZI Téli berek évindító hétvége 18–29 éveseknek

10. KÖSZI Téli berek évindító hétvége 18–29 éveseknek

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Őrbottyán – Az új Téli berek tábor azoknak a 18–29 éves fiataloknak szól, akik még nem családos fiatal felnőttként keresik az útjukat, vagyis érettségizők, főiskolások, egyetemisták, pályakezdők jelentkezését várjuk.

A tábor célja, hogy segítsen eligazodni a felnőtt életüket éppen elkezdőknek az útvesztőben, melyet a nagybetűs életbe való kikerülés jelent: az iskolapadból a munkába és felsőfokú tanulmányokba, zsebpénz helyett az önálló pénzgyűjtésbe, puskázás helyett a vizsgán való helytállásba, biztonságos kiscsoportból a felnőtt kapcsolatokba, szülői házból a (talán távoli) saját otthonba. A kamaszkori identitáskeresés után ez az időszak az elköteleződésé társ, szakma, életstílus vagy baráti kapcsolatok mellett – és ez korántsem könnyű, hiszen az irányítás már a fiatal felnőtté, a választási lehetőség és a buktatók száma azonban igen nagy.

A tábor küldetése, hogy bonyolult világunkban egy kis kapaszkodót nyújtson s egy olyan szórakoztató, de egyben elmélyülni is képes, szerető közösséget, ahol nem kell buliarcnak lenni, de túlzottan felnőttet sem kell játszani, ahol lehet azonosulni vagy épp elszakadni a szülői mintától, és lehet közösen gondolkodni arról, mit is akarunk valójában az életünktől.

Korosztály: 18–29 éves fiatal felnőttek
Időpont: Őrbottyán, 2019. február 7–10.

A KÖSZI Téli berek tábor mottója 2019-ban: „Az idő fogságában”: Mindig kevés van belőle, meg nem vásárolhatod, s amennyit elveszel tőle, annál több lesz belőle. Kitaláltad, mi az? (*****I****d****ő*****) Sokszor Te is azt kívánod, bárcsak harminc órából állna egy nap, de még úgy sem férne bele minden teendőd? Hiába tervezel meg mindent előre, így is folyton kiszaladsz a keretből? Kevesebb alvással is be lehet érni... de aztán folyton fáradt vagy?
Ha Te is állandó versenyfutásban állsz az idővel, sőt néha úgy érzed, kegyetlen dolog, hogy a múlt és jövő közé rekedtünk, végy Te is részt fiatal felnőtteknek szóló téli táborunkban! Szakmai előadás, időgazdálkodás-tréning, meseterápia, bensőséges áhítatok, szuper közösségi élmény és felejthetetlen szórakozás vár.
A részvételi díjak, kedvezmények és technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján:
www.koszi.net
E-mail: koszi@koszi.net 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!