A felsőpetényi focisták nyerték a bajnokságot

A felsőpetényi focisták nyerték a bajnokságot

Share this content.

Szöveg: Gombor Krisztián
Felsőpetény – Az ország legnagyobb keresztény tornája azért jött létre, hogy a keresztény fiatalok kapcsolatot ápolhassanak és együtt sportolhassanak szervezett keretek között, valamint hogy teret adjunk az evangélium hirdetésének. Ez a BIOLK!

A XI. BIOLK – evangélizációs sportnapon nem sok kérdőjelet hagytak maguk után ezen a napon: sima győzelmek sorozatával hódították el a XI. BIOLK serlegét, valamint az V. vándorkupát. Nézzük, hogyan!

A későbbi legjobb újonc SZIA FC-t 7–1-re ütötték ki, Veresegyháznak is négyet lőttek, SZEGY ellen viszont már szorosabb meccsen nyertek. A kieséses szakasz aztán megint a sima győzelmekről szólt, pedig nem voltak könnyű ágon. Az SMK-t és a JUBI Titanst is nagy különbséggel ejtették ki, és még az elődöntőn is öt gólig jutottak, hogy aztán a döntőt is behúzzák.

Kiemelkedő és kimagasló teljesítményt nyújtottak, nem véletlenül vittek az aranyak és a két kupa mellett még három díjat haza: a legjobb kapus, Vér Bálint mellett Lami István és Németh Ádám is bekerült a torna álomcsapatába!

Címkék: Felsőpetény - foci - Észak -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!