Pályázat lelkészi állásra

Pályázat lelkészi állásra

Share this content.

Forrás: MEE Nevelési és Oktatási Osztály
A Magyarországi Evangélikus Egyház Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2017. szeptember 1-től betöltendő miskolci iskolalelkészi állásra.

Azoknak a lelkészeknek a jelentkezését várjuk, akik a törvényben előírt feltételeknek megfelelnek és vállalják a diákok és tanárok lelki gondozását, tanítását, vállalják a rendszeres igehirdetési szolgálatot és a színes iskolalelkészi munkát.

Az iskolalelkészi javadalmazás a szabályos bértábla szerint történik. A státusz leírása – tevékenységek, juttatások, lakhatással kapcsolatos információk – a Nevelési és Oktatási Osztályon megtekinthető.

Miskolc, mely önmagában is nagyon szép, hangulatos, fejlődő nagyváros, nagyon jó iskolai együttműködést kínál a pályázó lelkésznek.

A pályázatokat a MEE Nevelési és Oktatási Osztályára (1085 Budapest, Üllői út 24.) kell eljuttatni.

Beérkezési határidő: 2017. augusztus 21.

 

Címkék: álláshirdetés -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!