Evangélikusok egymás közt Celldömölkön

Evangélikusok egymás közt Celldömölkön

Share this content.

Forrás: vaol.hu
Celldömölk – A város evangélikus egyházközsége a hétvégén hatodik alkalommal rendezte meg gyülekezeti batyusnapját. A programnak először adott helyet Celldömölk.

Az elmúlt öt évben a gyülekezethez tartozó kisebb településeket járták végig, adta hírül Rác Dénes lelkész. Hozzátette: „Jó alkalmak voltak ezek a napok arra, hogy megismerkedjünk a filiák történetével és jelenével, ezáltal pedig jobban megismerjük az ott élőket is.” Most a gyülekezet központjában a lelkészlakás és a gyülekezeti ház udvara adott helyet a jó hangulatú együttlétnek.

Volt főzőverseny (a batyusnapok vándordíjáért) és ügyességi játékok gyerekeknek és felnőtteknek, melyekkel a közösségépítés érdekében idén is az együttműködést helyezték előtérbe. A vidám nap tehát nem csak jó élményt adott a résztvevőknek, hanem minden bizonnyal közelebb is hozta egymáshoz a hat településen élő gyülekezeti tagokat. Már az előkészületek, a nap megszervezése is többek összefogásával valósulhatott meg. A sikert jelzi, hogy máris keresik az újabb találkozás lehetőségét.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!