Zsidó–keresztény konferencia lesz Budapesten

Zsidó–keresztény konferencia lesz Budapesten

Share this content.

Nemzetközi Keresztény–Zsidó Tanács
A megbékélés útja a törékeny világban: zsidó és keresztény együttműködés a felelős polgárság érdekében (Towards Reconciliation in a Broken World: Jewish and Christian Contributions to Responsible Citizenship) címmel az International Council of Christians and Jews (ICCJ) a Magyar Keresztény–Zsidó Társasággal és a Magyar Keresztény–Zsidó Tanáccsal együttműködve konferenciát szervez.

A magas részvételi díjra való tekintettel magyar érdeklődőinknek ingyenes részvételi lehetőséget kínálunk az alábbi alkalmakra, amelyek angol és magyar nyelven, szinkrontolmácsolással zajlanak.

A konferencia részletes programja és a további részletek ITT érhetők el.

Részvételi szándékát az iccjkonferencia2018@gmail.com e-mail-címen jelezze, feltüntetve a kiválasztott időponto(ka)t legkésőbb 2018. június 22-ig.

 

Címkék: konferencia -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!