Napi gondolat – Az állandó és a változó

Napi gondolat – Az állandó és a változó

Share this content.

Videó: Szolnok TV, szöveg: evangelikus.hu
„Isten azt kéri tőlünk, hogy keressük az Ő bizonyítékait” – fogalmaz Győri Péter Benjámin. Az evangélikus esperes gondolatai a változó és változatlan közötti különbségről, valamint arról, hogy mi milyen bizonyítványt állítanánk ki a világról, Istenről és önmagunkról.

„Az igazi hit ott kezdődik, amikor az ember nem csak egyszerűen elfogadja azt, amiben nevelkedik, nem csak sodródik az árral, hanem vannak kérdései, és addig nem nyugszik, amíg megnyugtató válaszokat nem kap ezekre a kérdésekre” – fogalmaz a Szolnok Televízió Napi gondolatok című műsorában Győri Péter Benjámin, a Dél-Pest Megyei Evangélikus Egyházmegye esperese, a Szolnoki Evangélikus Egyházközség lelkésze.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!