Az Így látjuk „Mi!” csoport fotókiállítása a dunaújvárosi evangélikus templomban

Az Így látjuk „Mi!” csoport fotókiállítása a dunaújvárosi evangélikus templomban

Share this content.

Forrás: Dunaújvárosi Hírlap / duol.hu, szöveg: Balla Tibor
Dunaújváros – A hónap végéig még látogatható az Így látjuk „Mi!” csoport fotókiállítása a Dunaújváros – Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközösség épületében, közismertebb nevén az evangélikus templomban. Azon túl, hogy megér egy félórányi figyelmet, most már egy jótékony akció is kapcsolódik hozzá.

A csoport elnevezése olyannyira találó, hogy akár a tárlat mottójául is szolgálhat. Az élmény, amit a kiállítás alapos megszemlélése után hazavihetünk, leginkább az, hogy olyat láthattunk, amit csak ők vettek észre. Olyan fényeket, olyan szemszöget, olyan hangulatot, olyan részletet. Holczer Tibor például egy marék színes ceruzából varázsol objektívjével napraforgószerű színkavalkádot, Németh Zsolt a tájfestészet műfajába kóstol bele egyebek közt fotográfiájával, Józsa Róbert elképzelhetetlen színekre talál rá, Nagy Zoltán különleges szemszögéből is érdemes egy pillantást vetni a világra, Kuruczné Gál Kriszta ezúttal a virágok világát láttatja, Szabó Nadett az állatvilág más arcát mutatja, Lukács János a természetjárás fényjátékának szerelmese éppen. Varázslatos világ az övék, érdemes egy kirándulást tenni velük, hogy felfedezzük a hétköznapok egy, számunkra eddig ismeretlen arcát.

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!