Színházjegyekkel ajándékozta meg dolgozóit az Ótemplomi Szeretetszolgálat

Színházjegyekkel ajándékozta meg dolgozóit az Ótemplomi Szeretetszolgálat

Share this content.

Forrás: newjsag.hu
Első ízben fordult elő, hogy egy helyi munkáltató színházjegyekkel jutalmazta a dolgozóit a cafeteria rendszerén belül – állítja Csasztvan András, a Cervinus Teátrum igazgatója. Az Ótemplomi Szeretetszolgálat 226 alkalmazottját lepte meg a több mint hárommillió forint összértékű ajándékkal. A színház úgy állította össze a kínálati rendszert, hogy mindenki megtalálhassa a számára kedves műfajt, és arról is dönthessen, hogy az adott elődásra egy vagy több jegyet vásárol.

– Január elsejétől jelentős mértékben megszigorodott azoknak a jutalmaknak a köre, amiket az intézmények, cégek adhatnak a dolgozóiknak. A SZÉP kártya és az Erzsébet-utalvány terén is történtek változások, ezért sokat gondolkoztunk azon, hogy mivel okozhatnánk örömet. Végül eljutottunk a Cervinus Teátrumhoz, és hosszas tárgyalások kezdődtek meg arról, hogy mi legyen az a kínálati rendszer, amelyből a szeretetszolgálat munkatársai válogathatnak – mesélt az ötlet hátteréről Lázár Zsolt intézményvezető.

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!