Tízéves a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség mandabokori gyülekezetének nyári tábora

Tízéves a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség mandabokori gyülekezetének nyári tábora

Share this content.

Forrás: nyiregyhaza.hu / Kölcsey Televízió
Nyíregyháza – Immáron tizedik éve szervezi a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség mandabokori gyülekezete a napközis tábort.

Kezdetben 1215 gyermekkel induló tábor mára a „határokat feszegeti”, hiszen százhuszonnégy (312 éves korú) gyermek a közel fél hektáros területet belakja. Több mint harminc segítő sokan a nyári szabadságukat erre a hétre veszik ki fáradozik azon már hetek óta, hogy minden a legnagyobb rendben, gördülékenyen teljen a gyermekek számára.

„Minden reggel játékos tornával kezdünk, majd reggelizünk, aztán egy kis szabadjáték után készülünk az igei tanításhoz sok-sok énekkel. Meglepődve látom, hogy a gyermekek mennyire szeretnek énekelni, az imaház zeng a gyermekek örömteli éneklésétől. Egy-egy Jézussal kapcsolatos történetről tanulunk a gyermekekkel. Minden nap látványos programmal készültünk, többek között a Közút munkagépeit „próbálhatták” ki a gyermekek, buborékshow bemutatót láthattak, a tűzoltóság pedig egy óriási hab-partyt rendezett” – osztotta meg velünk a tábori élményeket Zsarnai Krisztián, a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség esperese, parókus lelkésze.

További fotó itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!