Cserkészek nyara az evangélikus iskolában

Cserkészek nyara az evangélikus iskolában

Share this content.

Forrás: oroscafe.hu
Orosháza – A nyár első felében sem tétlenkedett az Orosházán működő Székács József Evangélikus Iskola cserkészcsapata. A mozgalom új tagjai már letették ígéretüket és fogadalmukat, a nyárra szervezett kirándulásaiknak azonban még nincs vége.

A nyári szünetben sem tétlenkednek az evangélikus iskola diákjai és tanárai, akik először Erdélyben kirándultak, majd a tanárok Nyíregyházán vettek részt a Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémián, míg egy kisebb csoport az idén Bonyhádon rendezett nyári bibliatáborba is ellátogatott.

Az iskola cserkészcsapata sem csak pihenéssel tölti a nyári hónapokat. Még a tanév ideje alatt, június 78. között töltöttek el egy hétvégét az iskolában, ahol összesen 7 kiscserkész és 12 cserkészjelölt tanuló tett próbát. Ezt követően az evangélikus templom Győry Vilmos-termében tették le ígéretüket és fogadalmukat.

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!