Az év „szupertanára” lehet a soproni evangélikus iskola pedagógusa

Az év „szupertanára” lehet a soproni evangélikus iskola pedagógusa

Share this content.

Forrás: Kisalföld
Egy soproni pedagógus, Halvax Julianna is bekerült a Szupertanár verseny három döntőse közé. A Hunyadi-iskola tanító nénijére hétfő éjfélig lehet szavazni.

Az Év Szupertanára versenyt a Dívány.hu és a Lidl üzletlánc hirdette meg. Olyan tanárok jelentkezését várták, akik kreatív és egyedi módszereikkel igyekeznek színt vinni az oktatásba, akiket nem köt béklyóba egy tankönyv, akik tudnak és mernek alkalmazkodni a 21. század kihívásaihoz. A beküldött pályamunkák közül háromtagú zsűri választotta ki a három legjobbat, akik most a fődíjért versenyezhetnek. Köztük van a soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola tanítója és tehetségkoordinátora, Halvax Julianna is.

A pályázati kiírásban az egymillió forint értékű egészséges élelmiszer fogott meg, melyet a Hunyadi diákjai kaphatnak meg. Elképzeltem, hogy a tavaszi piknik ilyen költségvetéssel milyen lehetne– mondta el a Kisalföldnek a lelkes pedagógus. – Számomra fontos, hogy a szülőkkel, a gyerekekkel és a kollégákkal is együtt tudjak dolgozni. Nem az számít, hogy irányítsam a gyerekeket, hanem hogy egyengessem az útjukat. Gondolkodásra, együttműködésre ösztönözzem őket, fejlődjön az érzelmi intelligenciájuk és értékes felnőtté váljanak. Nem tudom, hogy a szupertanár jelző illik-e rám, de azt tudom, hogy ha kérhetnék egy szuper képességet, azt kérném, hogy minden gyermekben meglássam, és segítsem felszínre törni a tehetséget, az éltető erőt– vallott pedagógusi hitvallásáról Julianna.

A versenyen hétfő éjfélig lehet szavazni ITT.

Aki a legtöbb voksot kapja, az lesz 2019 Szupertanára.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!