Lackfi János lesz a Budavári Evangélikus Szabadegyetem vendége

Lackfi János lesz a Budavári Evangélikus Szabadegyetem vendége

Share this content.

Forrás: Északi Evangélikus Egyházkerület
A Budavári Evangélikus Szabadegyetem őszi nyitóalkalmát szeptember 9-én, hétfőn 19 órai kezdettel tartjuk a Bécsi kapu téri evangélikus templom kápolnájában (1014 Budapest, Táncsics Mihály u. 28.). Dr. Fabiny Tamás püspök áhítatát követően Lackfi János író, költő, műfordító tart előadást Engedd be Istent az életedbe (Hűha, és ha tényleg bejön?) címmel. A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Dr. Fabiny Tamás püspök áhítatát követően Lackfi János író, költő, műfordító tart előadást Engedd be Istent az életedbe (Hűha, és ha tényleg bejön?) címmel.

A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Kedvcsináló az előadáshoz: A gondviselés ejtőernyő, mindenkinek ott van a hátán, de aki nem nyitja ki, sosem veszi észre. Egyetlen érdemünk buta bátorságunk, mellyel belevetődtünk a semmibe, nyakunkon hat gyermekkel, bölcsész-szakmával, minden biztosíték nélkül. Vidám és könnyes sztorik csodás gyógyulástól utcán szülésig, égből pottyant millióktól síron túli üzenetekig.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!