Az ökumené jegyében – Online lelkészi csendeshétre hívnak református testvéreink

Az ökumené jegyében – Online lelkészi csendeshétre hívnak református testvéreink

Share this content.

Szöveg: Végh Tamás
Budapst – A Magyarországi Református Egyház online csendeshetet szervez, melyre evangélikus lelkészeket is várnak. Alábbiakban Végh Tamás nyugalmazott református lelkipásztor, a csendeshét egyik szervezőjének invitáló levelét olvashatják.

Kedves Evangélikus Lelkész Testvérek!
Ebben a különleges helyzetben ez évben online lelkészi, lelkészházaspári csendeshetet rendezünk. Egyházkerületi hetünk lehetőségét kiterjesztettük a Magyar Református Egyház minden lelkipásztorára.
Rátok, evangélikus szolgatársakra is szeretettel gondolunk. Ezt jelzi az is, hogy az esti szolgálatokat Ittzés István nyugalmazott evangélikus lelkésztől kérjük.

Aki szívesen teszi, kapcsolódjon hetünkhöz. Ha valaki – akár párjával együtt – bekapcsolódna a csoportbeszélgetésekbe, imaközösségbe – szívesen fogadjuk.

Hisszük, hogy nem tolakodásnak, hanem testvéri szeretetnek tekintitek jelentkezésünket.

Áldást és megőriztetést kérünk Számotokra és szolgatársi szeretettel köszöntünk Benneteket: 

Végh Tamás nyugalmazott református lelipásztor

A program ITT érhető el.

Csatolt állományok: online_reformatus_csendeshet.pdf -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!