5 tonna adomány a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettől

5 tonna adomány a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettől

Share this content.

Forrás: Evangélikus Diakónia
Budapest – Tisztítószer mellett immunerősítő étrendkiegészítő is található a több, mint 10 raklapnyi adományban, melyek kiosztásában az evangélikus intézmények egymást segítve vesznek részt.

A nagylelkű felajánlást Keveházi Klára, a szervezet humanitárius és nemzetközi fejlesztési igazgatója közvetítette az Evangélikus Diakónia felé.

A Magyarországi Evangélikus Egyház szeretetszolgálatához 8000 darab mosogatógépben használható Pril Gold Gel mellett 1900 doboz Bock Szőlőmag őrlemény és 2000 doboz tabletta érkezett, mely utóbbi két termék – az adományozó kérésére – az egyház gyülekezeti és országos fenntartású idősotthonaiban kerül felhasználásra.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!