Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – A Duna Televízió Isten kezében című adásaiban portréfilmet tekinthetnek meg Szemerei Jánosról, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökéről, valamint 80. születésnapját ünneplő Novotny Zoltán sportriporterről. Az Evangélikus magazin adásában többek között a XI. Magyar Evangélikus Országos Missziói Napba pillanthatnak be az érdeklődők.

EVANGÉLIKUS MAGAZIN
Május 17-én, vasárnap 10.05-kor a Duna Televízió megismétli azt az Evangélikus magazint, melyet Hosszúszón, valamint 2018. június 9-én Kuntapolcán a XI. Magyar Evangélikus Országos Missziói Napon forgattunk. A műsorban megszólalnak a felvidéki magyar evangélikusság jeles képviselői. Szerkesztő-riporter Nagy László, rendező-operatőr Horváth Tamás.

ISTEN KEZÉBEN – PORTRÉMŰSOR NOVOTNY ZOLTÁNRÓL
Május 19-én, kedden 9.45-kor megismétlik a Duna World csatornán azt a portréfilmet, mely az Isten kezében című sorozatban készült, Egy hiteles hang - Novotny Zoltán sportriporter és presbiter címmel. Az ismétlésre az ad okot, hogy ezen a napon ünnepli 80. születésnapját Novotny Zoltán. Szerkesztő-riporter Fabiny Tamás, rendező Tóth Béla.

ISTEN KEZÉBEN – TALÁLKOZÁS SZEMEREI JÁNOS PÜSPÖKKEL
Május 20-án, szerdán a Duna World csatornán 9.10-kor megismétlik az Isten kezében című sorozat „A hitet Isten Lelke ébreszti" – Találkozás Szemerei János püspökkel című adását. Szerkesztő Mucsányi János.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!