Egy életszakasz, mely lelketekben örök nyomot hagy – Elballagtak a Székács iskola végzősei

Egy életszakasz, mely lelketekben örök nyomot hagy – Elballagtak a Székács iskola végzősei

Share this content.

Forrás: Oroscafe.hu, szöveg: Bojtor Zalán
Orosháza – Június 12-én az evangélikus templomban folytatódott az iskolai ballagások sora, ezúttal a Székács József Evangélikus Iskola végzős tanulói zárták le közösen eltöltött éveiket, érettségi bizonyítványaikat is kézhez kapva.

Az evangélikus templom adott otthont június 12-én a Székács József Evangélikus Iskola ballagási ünnepségének, ahol az iskola két végzős osztályának tanulói intettek búcsút az elmúlt éveik meghatározó helyszíneként szolgáló intézménynek. Az elővigyázatosságra való tekintettel, ezúttal korlátozták a vendégek létszámát.

"Szerettük volna megragadni az alkalmat, hogy egy kicsit kárpótoljuk végzőseinket, hogy valamit visszaidézzünk nekik a korábban elmaradt ballagás hangulatából. Így az érettségi bizonyítványosztással kiegészítve, a két alkalmat összekötve bonyolítjuk le az ünnepséget, melyhez én úgy gondolom, ideális helyszín a templom, hiszen megfelelően el tudunk helyezkedni" – nyilatkozta Nagy Róbert, az iskola igazgatója.

A teljes cikk és képgaléria itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!