2014-ben is lesz KözösPont – Önkéntes jelentkezőket várnak

2014-ben is lesz KözösPont – Önkéntes jelentkezőket várnak

Share this content.

Budapest – Az Ökumenikus Ifjúsági Iroda szervezésében a 2014-es év nagyobb fesztiváljain ismét lehet az ökumenikus sátorral találkozni. Alábbiakban az iroda felhívását tesszük közzé. Forrás: ÖKI

A Közös Pont sátor dolgozói egy keresztény fiatalokból álló csapat, akik nyitottak arra, hogy Magyarország ifjúsági fesztiváljain az életről, világról, egyházról, az anyagon túli világról: 
az Atyáról mint alkotóról, 
Jézus Krisztusról mint értünk szenvedőről és 
a Szentlélekről szóljanak. 
Szeretünk zenélni, rajzolni, imádkozni, táncolni, beszélgetni, sportolni, meg minden egyebet, amit amúgy mindenki más is csinálni szokott. Azért megyünk ki a fesztiválokra, hogy a bulizás mellett a mosoly alá komolyságot csempészve megosszuk mindenkivel, mi hogyan látjuk a világot, elmondjuk, mi miért vagyunk vidámak és boldogok, miben hiszünk. 
2000-ben jelentünk meg először az akkor még Pepsi-szigeten, azóta már 14 nyáron voltunk jelen különböző fesztiválokon. Fenntartóink, a három legnagyobb történelmi keresztény felekezet (katolikus, református, evangélikus) jóvoltából 2014-ben is folytathatjuk a megkezdett munkát. 
2014-ben négy fesztiválon tervezünk részt venni: 

  • Fishing on Orfű 
  • Volt fesztivál 
  • Hegyalja fesztivál 
  • Szegedi Ifjúsági Napok 

Idén is várjuk a fesztiválokon való szolgálatra elhivatott, 18-30 év közötti keresztény fiatalok jelentkezését. Ha te is kedvet érzel, hogy csatlakozz hozzánk, az alábbi elektronikus űrlapot kell kitöltened a jelentkezéshez:
https://docs.google.com/forms/d/1hkBHbjd0wMXkA5g3dACk9HL0tCq2B_zanhRUwraBS54/viewform

(az űrlapon még találsz további információkat is a jelentkezéssel kapcsolatban)

A jelentkezési határidő 2014. január 26.

Amennyiben további kérdésed van, a kozospontsator@gmail.com címen tudsz érdeklődni.

Hivatkozások: Jelentkezés és részletek -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!