Ígéret – Napközis tábor Péteriben

Ígéret – Napközis tábor Péteriben

Share this content.

Forrás: Péteri Evangélikus Egyházközség
Péteri – Ígéret napközis tábort szervezett a Péteri Evangélikus Egyházközség.

Ígéret táborunkat elkerülték a viharok, ezért Istennek legyen hála! Jó Isten közelében lenni és megtapasztalni: Isten megáldja azt, ahol egység van! Hosszú idő után újra együtt lehetünk! Sok minden átértelmeződött, értékesebb lett a szabad játék, a személyes találkozás. A bibliai üzenetre, a délutáni kreatív játékra többen ellátogatottak.

Köszönjük mindenkinek, a segítséget, az ifjúsági bizottság anyagi támogatását, a konyhás asszonyoknak, hogy szívük szeretetét adták, a csapatvezetőknek a lelkesedést, az imákat, énekeket! Köszönet vendégeinknek a délutáni foglalkozásokért! Jó volt látni az együtt játszó, éneklő, imádkozó gyerekeket! Isten őrizzen és vezessen mindnyájunkat!

Folytatjuk, kéthetente csütörtökön 18 órakor IFI klubot tartunk (zene, ének, játék, bibliai történetek, beszélgetés).
Korcsoport 10-14 év. Helyszín: Péteri, parókia udvar.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!