Zenei és fotópályázatot hirdet a Szólj Be a Papnak! csapata

Zenei és fotópályázatot hirdet a Szólj Be a Papnak! csapata

Share this content.

Forrás: Szólj Be a Papnak! blog
A Szólj Be a Papnak! csapata szervezésében kerül sor szeptember 23-24. között a K-Pont Fesztre a debreceni Apolló Moziban, ahol a filmvetítések mellett egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak. A szervezők a rendezvényre két pályázatot is kiírtak.

Küldj egy dalt! – zenei pályázat

Ahhoz, hogy bekerüljetek, nincs más dolgotok, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-as formátumban átpasszolni az palyazat@szoljbeapapnak.hu címre.

Fontos tudnotok, hogy a helyszínen akusztikus módon adhatjátok elő dalaitokat és az induló csapatok maximális létszáma öt fő.

Természetesen nem csak zenekarok, hanem szóló előadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

És hogy miért jó ez Nektek? A nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a Szólj Be a Papnak! havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá a 40.000 Ft honorárium is a Tiétek lehet!

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 10.

A jelentkezéssel minden előadó vállalja, hogy a dal a saját szellemi terméke, nem tartalmaz plágiumot és nem valamelyik dal átdolgozása.

Küldj egy képet!fotópályázat

Fotózol? Keresed a saját vizuális stílusod? Úgy érzed, hogy a képeid túlmutatnak önmagukon? Szeretnél üzenni másoknak az alkotásaidon keresztül?

Ahhoz, hogy Te is kiállíthasd a képeidet, nincs más dolgod, mint digitális formában elküldeni nekünk legalább egy, maximum három darab nagy felbontású fotót (2:3 képarány; rövidebb oldal legalább 2500 pixel) az palyazat@szoljbeapapnak.hu címre.

A képeket szakmai zsűri fogja értékelni, sőt a legjobbak - amelyek beválogatásra kerülnek a kiállításra - rövid szöveges értékelést is kapnak.

És hogy miért jó ez neked? A helyszínen a legjobb alkotásokat kiállítjuk, illetve Tiéd lehet a 20.000 Ft-os honorárium is. Ezen túl a szervezőkkel további együttműködésre is lehetőséget kaphatsz, hogy a képeid minél többekhez eljuthassanak.

Beküldési határidő: 2020. szeptember 10.

A pályázatok teljes leírásai itt érhetőek el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!