Állás: főállású hitoktató

Állás: főállású hitoktató

Share this content.

Forrás: Budahegyvidéki Evangélikus Egyházközség
A Budahegyvidéki Evangélikus Egyházközség főállású hitoktatót keres.

Tisztelt Hittanár Kollégák!

A Budahegyvidéki Evangélikus Egyházközség főállású hitoktatót keres a területén lévő iskolákban megszervezett hittanórák ellátására.
Gyülekezetünk lakhatást biztosít a hitoktatónak, amelynek részleteit a jelentkezővel személyesen beszéljük meg. A bérezés a Magyarországi Evangélikus Egyház főállású hitoktatók számára megállapított bértáblája alapján történik.

A hitoktatás ellátáshoz az iskolák távolságától, a megközelítés nehézségtől függően a szolgálati autó használatát tudjuk felkínálni.

Az állás betöltésének előzetes feltétele a Magyarországi Evangélikus Egyház által előírt végzettség, de a legalább a képzésben való jelenleg is tartó részvétel.

Gyülekezetünk életéről, programjainkról honlapunkon keresztül, aktuális videóinkba bepillantva tájékozódhatnak az érdeklődők. https://hegyvidek.lutheran.hu/videotar/istentiszteletek

Jelentkezni/a további részletekről érdeklődni a pal.keczko@lutheran.hu email címen vagy a +36-20-824-3373-as telefonszámon lehet.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!