Tedd teljessé a mosolyt! – Elindult a kampányoldal és ott vagyunk a Facebookon is

Tedd teljessé a mosolyt! – Elindult a kampányoldal és ott vagyunk a Facebookon is

Share this content.

Tedd teljessé a mosolyt! – Idei egyszázalékos kampányunkban arra szeretnénk felhívni az adózó állampolgárok figyelmét, hogy a civil szervezeteknek adott egy százalék mellett adójuk másik egy százalékát is felajánlhatják az egyházak társadalmi szolgálatának támogatására. A kampány honlapja és Facebook-oldala is elindult.

Ahogyan korábban már jeleztük, 2013 februárjától tévében, interneten, szórólapokon folyamatosan hirdetett, majd később óriásplakátokon is megjelenő kampány középpontjában három fő terület áll: anyaóvóink, iskoláink és szeretetotthonaink. Ezeknek a területeknek a bemutatásával szeretnénk egyházunk társadalmi szolgálatára és egyben az egyházaknak felajánlható egy százalékok fontosságára irányítani a magyar állampolgárok figyelmét.

A kampányhoz kapcsolódva elindítottuk a www.teljesmosoly.hu oldalt, amelyen a kampány tévészpotja mellett az egyes területek bemutatásáról rövidfilmekben számolunk be.
Bannereink már most letölthetőek az oldalról, a plakát és a rendelkező nyilatkozat napokon belül felkerül.

www.facebook.com/teljesmosoly oldalra külön aktivitást szervezünk, kérjük, lájkolják az oldalt, hogy erről értesüljenek. Figyelemfelhívásainkat osszák is meg ismerőseikkel!

Arra szeretnénk buzdítani gyülekezeti tagjainkat, híveinket, lelkészeinket, iskoláink, intézményeink dolgozóit, hogy tekintsék szívügyüknek az egyszázalékos kampány népszerűsítését. 

Az evangelikus.hu honlapon is folyamatos tájékoztatást adunk majd a kampány lépéseiről.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!