Ádventi családi délután és szentesti istentisztelet gyermekek szolgálatával Beleden

Ádventi családi délután és szentesti istentisztelet gyermekek szolgálatával Beleden

Share this content.

Szöveg: Blatniczky János Dániel, fotó: Blatniczky János Timóteus, Blatniczky János Dániel
Beled – Örömteli készülődéssel telt meg a beledi imaterem gyermekekkel, családokkal, pedagógus segítőkkel 2015. december 21-én, az evangélikus gyülekezet ádventi kézműves délutánján. A diaporámás igei elcsendesedés, zenés áhítat után kézműves asztaloknál készíthettek a gyermekek díszeket, ajándékokat, mézeskalácsot.

A családi délután szeretetvendégséggel zárult. Ez a közösségi alkalom jó felvezetést adott a szentestei ünnepi istentisztelethez, és a gyermekek szolgálatához.

A december 24-i istentiszteleten zsúfolásig megtelt a beledi templom, s több, mint kétszázötvenen ünnepelték az Úr Jézus születését. Ezen az estén a gyülekezet gyermekei szolgáltak színdarabbal, énekkel, verssel. Hagyományosan ezen az estén adták át a gyülekezet „Tégy a tehetségekért” alapítványának támogatásait is.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!