Adventi üzenet: Jöjjön el a te országod!

Adventi üzenet: Jöjjön el a te országod!

Share this content.

Szöveg: Csadó Balázs, fotó: Cristian Newman / Unsplash, sorozatszerkesztő: Galambos Ádám
Advent 2017 – Az idei évben a 2018-ban Bükön megrendezésre kerülő 12. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó presbitériumát kértük fel, hogy az adventi elcsendesedéshez írjanak imádságokat. Alábbiakban Csadó Balázs lelkész, Szélrózsa-presbiter imádságát olvashatják.

Uram, tudod, gyakran megrettenek azoktól a dolgoktól, melyeket a világban és a saját életemben látok. Békétlenség, testvérharc, irigység, előítéletek, és sok-sok egymásnak okozott fájdalom és könny. Amikor ezekre gondolok, mindennél jobban vágyom arra: „jöjjön el a te országod..."

Olyan jó lenne megtapasztalni ezt az országot a hétköznapokban! Add, hogy átélhessük békességed és szereteted! Add, hogy testvérként tudjunk egymásra tekinteni, és merjünk benned bízni! Kérünk, mutasd meg országod fényét!

Ámen.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!