Adventi válaszok

Adventi válaszok

Share this content.

Szöveg: Torzsa Tamás
Szügy – Három estét átölelő adventi evangelizációs sorozatot tartottak a Szügyi Evangélikus Egyházközségben. Az igehirdetési alkalmakon a sorozat központi Igéjére, Jézus Krisztus kérdésére: „Hát ti kinek mondotok engem?” (Mt 16,15) – hangzott válaszként az örömhír; az egyházközségből származó Török Anett lelkésznő, Csadó Balázs lelkész és Chikán Katalin lelkésznő szavaival.

Találkozni jöttem Veled, Istenem... , rejts most el, a szárnyad alá… , csak dallal, énekszóval…, énekelte a gyülekezet a szolgálattevők hozta és megtanított énekeket, amelyek mind az Isten szeretetéről és a Vele való élet öröméről szóltak. Jó volt az adventi csendben, együtt készülni a találkozásra!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!