Álláshirdetés: Informatikai rendszergazdát keresnek

Álláshirdetés: Informatikai rendszergazdát keresnek

Share this content.

Forrás: MEE OI
Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája informatikai rendszergazda munkatársat keres, fél- vagy teljes állásban. A munkakör része az országos iroda számítástechnikai eszközeinek beállítása és karbantartása, valamint a felhasználók részére történő segítségnyújtás.

Az informatikai szakirányú végzettség nem feltétel, de fontosak a magas szintű felhasználói informatikai ismeretek és a tanulási készség az esetlegesen hiányzó szaktudás elsajátítása céljából. Szükséges a jó kommunikációs készség is.

A munkavégzés helye: Budapest VIII., Üllői út 24.

A munkakör 2019 januárjától tölthető be.

Javadalmazás: megállapodás szerint.

Jelentkezni e-mailben lehet önéletrajzzal, végzettséget igazoló dokumentumok másolatának benyújtásával a rendszergazda@lutheran.hu címen.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!