Atya, Úr, Isten! – 10 dolog amit tudnod kell az örök létezőről!

Atya, Úr, Isten! – 10 dolog amit tudnod kell az örök létezőről!

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg: Pongráczné Győri Boglárka és Pongrácz Máté
Atya, Úr, Isten! Gyakran használjuk ezt a kifejezést, ha valami nagyon meglepő vagy nagyon megrendítő dolog történik életünkben. Pedig az Atyaisten nem meglepő, nem is megrendítő. Épp ellenkezőleg: a világ leghétköznapibb valósága. Noha senki sem látta, senki sem érinthette, senki sem kerülhetett hozzá igazán közel a történelem évezredes útján, mégis azt tapasztalhatja a figyelő ember, hogy nap mint nap közelebb van hozzánk, mint bárki a családunkból, a munkahelyünkről, a gyülekezetünkből.

Hogyan lehetséges ez? Hogy lehet, hogy létezik egy láthatatlan valóság, akiről milliók nem is tudják, hogy létezik, és ő mégis végig kíséri életünk minden napját, átkarolja egész létünket?

Erről a furcsa paradoxonról szeretnénk nektek mesélni videónkban és arról, milyen elképesztő az Isten, aki a természet, a történelem, az élet, az univerzum Uraként mégis szeret minket és gondviselő szeretetével átöleli múltunkat, jelenünket, sőt, a jövőnket is.

Ha tehát szeretnél többet megtudni arról az Istenről, akitől mindent kaptál, ami csak fontos neked, tarts velünk – mert van tíz válaszunk az örök létezőről!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!