Az Evangélikus Missziói Központ – Magyar Evangélikus Rádiómisszió imakörlevele

Az Evangélikus Missziói Központ – Magyar Evangélikus Rádiómisszió imakörlevele

Share this content.

Forrás: Evangélikus Missziói Központ, Magyar Evangélikus Rádiómisszió, fotó: pexels.com
Újra jelentkezünk körlevelünkkel a minket lelki, szellemi, erkölcsi, anyagi és egyéb módon támogató testvéreink felé, akik közé számítunk Téged is. Kérjük, imádkozz velünk Te is a Lélek vezetése alatt!

Visszatekintve adjunk hálát, mert:

– az Úr segítségével elvégezhettük a megelőző időszakban ránk bízott feladatokat, szolgálatokat,

– minden gond nélkül elkészülhetett és nagy érdeklődésnek örvend új kiadványunk, a Tanúim lesztek című könyv, amely a Hídban megjelent interjúk, tanúságtételek gyűjteménye,

– megvalósulhatott a tavasszal indult evangelizációs és missziói gyülekezeti munkatársképzés első hétvégéje Piliscsabán, ahol átélhettük Isten jelenlétét és a közösséget az ország minden tájáról érkezett testvérekkel,

– továbbra is megadatott minden anyagi és személyi feltétel a szolgálataink folytatásához,

– Isten megújítja rajtunk kegyelmét napról napra, és Ő tanácsol, indít minket, ad ötleteket, találkozási, szolgálati lehetőségeket.

Kérjük Isten vezetését, útmutatását és áldását:

– a nyári konferenciánkon szolgálók és résztvevők életére,

– az október 12-re tervezett Deák téri országos csendesnap szervezésére,

– az evangélium tiszta és megragadó, egyben korszerű és kreatív átadására,

– azokra, akiket személyesen nem ismerünk, de akiket Isten megszólított szolgálatainkon – a megosztott Igéken és bizonyságtételeken, valamint rádióműsorainkon, kiadványainkon – keresztül!

Imádkozzunk:

– egyházunk és hazánk felelős vezetőiért, számukra felülről jövő bölcsességért, hitért,

– egyházunk újonnan megválasztott és régebben szolgáló lelkészeiért, tisztviselőiért, missziós munkatársaiért,

– a missziói munkaágak – alkoholbetegek, cigányok, kórházban, börtönben lévők és mások között végzett – gyümölcsöző szolgálatáért!

Következő imaköri összejövetelünket szeptember 23-án 17 órakor tartjuk Cinkotán, amely alkalomra Téged is szeretettel hívunk.

Köszönjük eddigi mellénk állásodat és imáidat! Örömmel vesszük jövőbeni imatámogatását is egyházunk missziójának ügyében és mindabban, amit az Evangélikus Missziói Központban ránk bíz az Úr. A Missziói Központ munkatársai nevében, testvéri üdvözlettel: 

Erdészné Kárpáti Judit

2019. június 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!