„Az életünkről biztosan nem egy vírus fog dönteni” – Győrfi Pál

„Az életünkről biztosan nem egy vírus fog dönteni” – Győrfi Pál

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
Győrfi Pál neve és arca egy szempillantás alatt összefonódott a kijárási korlátozással és a vírus elleni küzdelemmel. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője fáradhatatlanul küzd azért, hogy mindenkihez eljusson az üzenet: otthon kell maradni! Ugyanakkor személyes oldalán a népszerű paptól, Pál Feritől is idéz, és azzal az üzenettel biztatja követőit, hogy az életünkről nem egy vírus fog dönteni.

Talán alig akad olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné Győrfi Pált. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, négygyermekes édesapa szívvel-lélekkel vetette bele magát a vírus elleni küzdelembe. A profi, kék háttér előtt felvett társadalmi felhívásokon túl legnagyobb fiával otthon is készítenek videókat – az első ilyen felvételt már egymilliónál is többen nézték meg, és maga Orbán Viktor is megosztotta Facebook-oldalán. Győrfi Pál különösen elégedett ezzel a videóval, mivel a TikTok felületét főleg a tizenéves korosztály használja, akiket ilyen módon is meg tudtak szólítani. 

A cikk itt folytatódik.

Címkék: Győrfi Pál -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!