A Balaton és a levendula – Kirándultak a győr-mosoni egyházmegye lelkészei

A Balaton és a levendula – Kirándultak a győr-mosoni egyházmegye lelkészei

Share this content.

Szöveg és fotó: Adámi Mária
Tihany – Családos kirándulást szervezett Kiss Miklós esperes a győr-mosoni egyházmegye lelkészeinek 2017. június 23-án, a Balaton környékére. Az első megálló Zirc mellett, a Pintér-hegyi parkerdőnél volt, ahol a gyerekeket játszótér, a felnőtteket árnyas fák várták.

A mintegy harminc fős csapat Tihany felé folytatta útját. Itt megtekintették a bencés apátságot és a szerzetesi központ történetét bemutató kiállítást.

A Balatonfüreden elköltött ebéd után sétahajózásra indultak. Ezután visszatértek Tihanyba, hogy a Levendulaházban fejezzék be a napot, ahol a levendula történetével, tulajdonságaival ismerkedhettek meg. Természetesen a gyógynövényből készült szörp megkóstolása sem maradhatott el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!