Humorosan, olykor meghatóan búcsúznak a tanárok és a diákok egymástól

Humorosan, olykor meghatóan búcsúznak a tanárok és a diákok egymástól

Share this content.

Forrás: beol.hu
Békéscsaba – Bár a járványhelyzet miatt elmaradnak a ballagások, ez nem azt jelenti, hogy a diákok és a tanárok nem búcsúzhatnak el egymástól. Békés megye több iskolája is kreatív videókkal, tablókkal reagál a kialakult helyzetre.

A Szeberényi Gusztáv Evangélikus Iskola látványos drónvideót tett közzé, illetve Kasnyi Anna búcsúáhítata is megtekinthető az oldalon.

Mezőberényben is kitettek magukért a diákok és a tanárok egyaránt. A Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium összes végzős osztálya összeállított egy-egy búcsúvideót.

A 12.A osztály búcsúvideóján túl érdemes rákattintani az iskola Facebook-oldalára, ahol megtekinthetjük az összes osztály videóját, illetve az iskola pedagógusainak üzeneteit is:

A teljes cikk itt olvasható.

Címkék: ballagás -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!