A gyülekezetplántálás prioritást élvez mindkét egyház életében – Baptista–evangélikus dialógus

A gyülekezetplántálás prioritást élvez mindkét egyház életében – Baptista–evangélikus dialógus

Share this content.

Szöveg és fotó: Uzonyi Norbert
Budapest – A Magyarországi Baptista Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház között immár rendszeres, évenkénti találkozók sorában ezúttal a baptista egyház székházában találkoztak a vezető munkatársak: Papp János egyházelnök, Gáncs Péter elnök-püspök, Mészáros Kornél főtitkár, Krámer György irodaigazgató, Durkó István missziói igazgató, valamint Németh Zoltán a gyülekezeti és missziói osztály vezetője.

A testvéri légkörű megbeszélés fókuszába a gyülekezetplántálással kapcsolatos tapasztalatok megosztása került, amely munkaág prioritást élvez mindkét egyház életében.

Emellett előkerültek a hitoktatás, az intézményfenntartás, a munkatársképzés és a diakóniai szolgálat aktuális kérdései is. 

Címkék: baptista - evangéikus -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!