Becsengetés előtt felszámolták az életveszélyt a győri Rába-parton

Becsengetés előtt felszámolták az életveszélyt a győri Rába-parton

Share this content.

Forrás: kisalfold.hu
Győr – Szalaggal zárták el az evangélikus iskola mögötti folyóparti részt a veszélyessé vált korhadt, száradt, vihartört fák miatt. A balesetek megelőzésére a vízügy most kivágatta ezeket, és tulipánfákat ültet helyettük.

Felháborodott levelet kapott a Kisalföld szerkesztősége, amelyben olvasójuk a Rába kettős híd lábánál fakivágásokra hívta fela figyelmet. A lap utánajárt, s kiderült, hogy nem a város, hanem a vízügyi igazgatóság vágott ki ott fákat. Az állam tulajdonában és az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vagyonkezelésében álló, a Rába mellékágának bal parti hullámtéri sávján, az evangélikus iskola mögötti szakaszon hét veszélyessé vált korhadt, száradó koronájú, vihartört fa kármegelőzési célú, balesetvédelmi kitermelése vált szükségessé.

Az ügy részletei itt olvashatóak.

Címkék: fakivágás - evangélikus - Győr -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!