Bejárták a Szélrózsa helyszínét a munkaágvezetők

Bejárták a Szélrózsa helyszínét a munkaágvezetők

Share this content.

Szöveg: Harmati Dóra, fotó: Iliás Kristóf
Gyula – Munkaágvezető hétvégét tartott a Szélrózsa szervező csapata november 8. és 9. között Gyulán, ahol a csapatépítés és az ismerkedés mellett fontos döntések születtek. A résztvevők bejárták a 2020-as találkozó helyszínét is.

Tartalmas és vidám napokat töltöttek együtt a 2020-as Szélrózsa szervezői a találkozó majdani helyszínén, Gyulán. Az első este csapatépítéssel telt, és a játékoknak köszönhetően a szervezők jobban beleláthattak a csapatban való működési dinamikákba, megismerték egymás motivációit, valamint a Szélrózsához fűződő viszonyát. Az összekovácsolódást képzett szakember, Jakab Rita irányította, így a tréningeken alkalmazott játékok segítségével hamar oldott hangulat alakult ki. 

A szombati nap minden szempontból kedvezett a helyszín bejárásának: a gyönyörű napsütéses őszi időben mindenki számára hatalmas élményt jelentett meghallgatni az eddigi terveket, elképzeléseket; a találkozó szívében sétálni, elképzelni a sátrak elhelyezkedését a Göndöcs-kertben... Az őszi színekben pompázó kert mellett az impozáns Vigadó, az elegáns Kohán Képtár, valamint a jól felszerelt Sportcsarnok mind-mind ideális helyszínei lesznek a 2020-as programoknak. A környezet még inkább megmozgatta a szervezők fantáziáját - újabbnál újabb ötletek fogalmazódtak meg mindenkiben. 

A szervezés minden fronton jó ütemben halad, hamarosan sor kerülhet a nagy zenekarok bejelentésére, jövőre pedig kezdetét veszi a korábban nagy sikernek örvendő Szélrózsa Roadshow is. A már korábban jól bevált, saját fejlesztésű szervezőprogramnak további újításait is megismerték a munkaágvezetők, melyeknek köszönhetően az eddig nehézkesen működő adminisztráció átláthatóbb, és zökkenőmentesebb lesz.  

Azonban a találkozó értelmét vesztené igei megalapozottság nélkül, így Molnár Lilla, teológiai háttérért felelős lelkész ismertette az áhítatok és a kiscsoportos bibliatanulmányozások témáját. Nem a félelem lelkét kaptuk - ez az igehely bátorítást és újabb lendületet adott a szervezőknek is. 

Remélhetőleg ez a bíztatás fog megerősíteni minden fesztiválozót, aki ellátogat 2020. július 15-19. között a Szélrózsára. 

Címkék: Szélrózsa - helyszín - Gyula -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!