Blogok

Ebben a rovatunkban keresztény, elsősorban evangélikus blogokat szemlézünk. Ezek azonban nem részei az evangelikus.hu tartalmának, a címek minden esetben az eredeti megjelenési helyre mutatnak.

Archív rekordok száma: 28763 || 1. oldal a 288-ből. || Következő oldal

Magyar mentőautók járnak Etiópiában

Az etióp egészségügyi miniszter segítségkérő levele nyomán indult útnak a Katolikus Karitász két mentőautója november 12-én. [...] Bővebben! (Szemlélek)

Takarítsunk Jézussal!

Annak ellenére, hogy elvileg a hölgyek hobbijának kellene lennie a takarításnak, valahogy én még ezt sosem tapasztaltam, inkább a nyűg jut róla eszembe. Na de mi a helyzet a lelkünk kitakarításával? A mindennapi teendők közepette sokszor elfelejtünk szétnézni. Talán nem mindig vesszük egyből észre, hogy ideje lenne porszívózni, letörölni a port a bútorokról. Pedig csupán egy negyedórát venne igénybe az egész, vagy még annyit se. De aztán ahogy múlik az idő, egyre több por rakódik le. A végén már azon kapjuk magunkat, hogy szinte fetrengünk a koszban, és valahogy nem érezzük jól magunkat. Ekkor már sokkal nagyobb munkára van szükségünk, hogy rendbe hozzuk a szobát. Sokkal több energiát és időt igényel, és valahogy még nagyobb nyűgnek tűnhet nekiállni, erőt venni magunkon, hogy elővegyük a takarítószereket. Talán el is lustulunk közben, és inkább úgy vagyunk vele, hogy na majd holnap, a mának megvan a maga baja. (777blog.hu)

Isten keresése

Fotó: Csonka Gábor