Jézus a válasz létkérdéseinkre! – Böjti esték Mandabokorban Ittzés István szolgálatával

Jézus a válasz létkérdéseinkre! – Böjti esték Mandabokorban Ittzés István szolgálatával

Share this content.

Szöveg és hangfájl: Garai András
Mandabokor – A böjt 2. hetében, ez évben is esti evangelizációs sorozat megtartására kérte fel Zsarnai Krisztián esperes Ittzés István nyugalmazott érdi lelkészt. A nyíregyházi gyülekezet mandabokori imaházában, az élet nagy kérdéseire kereste a jó válaszokat a vendég igehirdető, Márk evangéliumának ebben a böjtben elénk adatott útmutatóbeli igeszakaszai alapján.

Az öt estén elhangzó igehirdetést az érdeklődő látogató is elérheti másnap reggeltől itt.

Az öt böjti létkérdés, amelyről egykor vallási viták folytak az Úr Jézussal, ma is aktuális: Ki bocsáthatja meg a bűnöket? Van-e hatalma ma Jézusnak? Kik Isten országának béresei? Van-e örök élet, van-e feltámadás? Vajon ma, melyik a legfőbb parancsolat? 

Az örömhír mellett minden este elhangzik egy-egy személyes bizonyságtétel is, melyek megerősítik e kijelentést: csak Jézus az egyetlen helyes válasz létkérdéseinkre!  

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” (Róm 5,8)   

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!