Bolondos mesék várnak kicsiket és nagyokat

Bolondos mesék várnak kicsiket és nagyokat

Share this content.

Forrás: beol.hu
Békéscsaba – Pénteken délelőtt a 2019/2020-as évad első bemutatójának nyilvános főpróbáját tartotta a békéscsabai Napsugár Bábszínház. A Bolondos mesék első közönsége az evangélikus óvoda nagycsoportosai és az Esély Pedagógiai Központ kisdiákjai voltak. Az előadás négy „bolondmeséből” áll: Bolond Istók, Kolontos Palkó, Bolond Mihók és az Aranyszőrű bárány.

Minden mese más-más bábtechnikával készült, így nem csak a történetek, de a látvány is változik ahogy haladunk előre a mesékben. A játékot élőzene kíséri, melyet Lovas Gábor népi motívumok alapján szerzett.

Az előadás tervezője Lenkefi Zoltán, rendezője Czipott Gábor. A három játszó: Balázs Csongor, Czumbil Örs és Lovas Gábor. A nyilvános főpróbán sikert aratott az előadás kicsiknél és nagyoknál egyaránt. 

További képek.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!