Örömhír

Esztergomban koncertezett a bakonycsernyei Örömhír kórus

Esztergom – „Vendégszolgálatra hívtuk a Bakonycsernyei Evangélikus Egyházközség főként óvónőkből, dajkákból álló Örömhír kórusát. Nagyon szép ünnepünk volt ezen a vasárnapon! Köszönjük a bakonycsernyei testvéreknek a lelkes, örömteli éneklést, Szarka Éva nagytiszteletű asszonynak az igehirdetést! Jézus egyházában mindig megéljük, hogy testvérek vagyunk. Jézus Urunk testének, vérének ajándéka ez. Övé a dicsőség ezután a szép után!” – írták az Esztergomi Evangélikus Egyházközség Facebook oldalán.

Huszonöt éve láthatók egyházi műsorok a Magyar Televízióban – Második rész – A szerkesztő emlékei

Visszaemlékezéseimet nem műsoraink dokumentálásának szánom, hiszen csupán azokat az emlékeket vetem papírra, melyek mind a mai napig élénken élnek bennem, kapcsolódva egy-egy találkozáshoz. Lehet, hogy első olvasásra jelentéktelennek tűnnek, de bennem felidézik a negyedszázada forgatott műsorok hangulatát.

Huszonöt éve láthatók egyházi műsorok a Magyar Televízióban – Első rész

A rendszerváltozás új lehetőségeket jelentett a gondolkodásban, a képernyőn és az írottsajtóban való megjelenésben, egyáltalán mindabban, amit kommunikációnak nevezhetünk. Visszaemlékezve ezekre az időkre, határozottan idézhetők fel azok az események, akkor talán lényegtelennek, ma annál fontosabbnak tűnő gondolatok, találkozások, beszélgetések, melyek alakították, valamiképpen meghatározták az elkövetkező negyedszázadot.
Feliratkozás RSS - Örömhír csatornájára