bejelentés

A kormány megvásárolta Munkácsy Golgota című festményét

Budapest – A kormány megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota című festményét – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter 2019. január 9-én, szerdán budapesti sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, Debrecen fideszes országgyűlési képviselője és Papp László debreceni polgármester társaságában.

Még 500 nap a 20 éves Szélrózsáig – Nyilvánosságra hozták a helyszínt

Mátra-Kemping – A két héttel ezelőtti utótalálkozón Mesterházy Balázs Szélrózsa Atya és Gáncs Péter elnök-püspök még nem jelentették be, hogy konkrétan hol lesz a 2016-ban megrendezésre kerülő 20 éves Szélrózsa helyszíne. 2015. március 15-én – a tervezett nyitónap előtt 500 nappal – megtörtént a nagy bejelentés a Facebookon.

Telefonkönyvi megjelenés tízezrekért? Óvatosan!

Budapest – A napokban a Magyarországi Evangélikus Egyház számos gyülekezete kapott egy Telefonkönyv Magyarország nevű cégtől felszólítást arra nézve, hogy 37400 forintot fizessenek be azért, mert ők nyilvántartják a gyülekezetet egy bizonyos telefonkönyvben. Az ügyben már a Gazdasági Versenyhivatal és a Fogyasztóvédelmi Hatóság is óvatosságra inti az embereket.

„Isten békét hirdet népének” – Az Egyházak Világtanácsának főtitkára bejelentette a világtanács 10. találkozóját

Genf – „Merjünk hinni a békében!” – Olav Fykse Tveit, az Egyházak Világtanácsának főtitkára bejelentette a világtanács 10. találkozóját. Forrás: oikumene.org, reformatus.hu / Zrak Ákos
Feliratkozás RSS - bejelentés csatornájára