CD

Megjelent a pilisi Izsóp ének- és zenekar újabb CD-je

Pilis – A pilisi Izsóp ének- és zenekar Isten segítségével újabb CD-t adott ki. Pekka Simojoki Ylistys című nagy sikerű CD-anyaga hallgatható magyar nyelven az Északi fény című CD-n.

Jézus beszédei CD-n

Budapest – Az Evangélikus Missziói Központ kiadásában megjelent legújabb CD hetvenöt percnyi válogatást tartalmaz Jézus beszédeiből Badin Ádám előadóművész tolmácsolásában rövid zenei betétekkel.

Megjelent a KÖZEL együttes CD-je

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Luther Kiadójának gondozásában megjelent az Evangélikus Hittudományi Egyetem teológushallgatóiból szerveződött Közel zenekar első albuma. A Tégy eggyé címet viselő lemezen ifjúsági dalok, vers- és korálfeldolgozások hallhatók.

MEGJELENT a Zsoltárok CD Badin Ádám előadóművész felolvasásában, Scholz Erika hárfaművész zenei kíséretével

Budapest – A 150 zsoltár Jézus imakönyve is volt. Írásmagyarázó teológusok szerint kívülről tudhatta őket. Sokszor idézett belőlük, még haláltusája közben is. A reformátorok szolgálatában is meghatározó szerepe volt ezeknek az imádságoknak. Luther sokat magyarázta őket katedrán, asztali beszélgetések során és szószéken.

CD-t adott hittanosainak a gerendási gyülekezet – Hangfájlok!

Gerendás – A gerendási gyülekezet minden évben karácsonyi ajándékcsomaggal lepi meg a gyülekezetben és a hittanórákon megjelenő, illetve részt vevő gyermekeket. Ez a csomagocska évente más-más tartalmat hordoz. Az idén három kiskönyvet, édességes dobozt, kis horgolt harang dekorációt és a gyermekek által felénekelt CD-t tartalmazott.

Új CD-k az Evangélikus Missziói Központ kiadásában

Budapest – Megjelent a Kereszt fogantyú nélkül és a 22 igehirdetés című CD.

Megújult honlappal és egy frissen kiadott CD-vel köszöntötték az új tanévet Pesterzsébeten – VIDEÓVAL!

Budapest – Tanévkezdő családi istentiszteletet tartottak 2014. szeptember 14-én Pesterzsébeten, amelyen nem csak a gyerekeket, de az iskolatáskákat is megáldották.

Elkészült a pegy.hu band első lemeze

Budapest – A pegy.hu band a Pesterzsébeti Evangélikus Egyházközség dicsőítő csoportja 2014. szeptemberében elkészítette első lemezét, azokból a énekekből amiket a családi istentiszteleteken énekelnek. Ebből adunk most közre egy kis ízelítőt.

„Vége van a nyárnak” – Új Kaláka-gyereklemez jelenik meg

Budapest – „Szeptemberben van/volt ugyan néhány koncert, de jobbára stúdióban vagyunk. Egy erdélyi költők gyerekverseit bemutató antológia készül, és ezzel együtt megjelenik az új Kaláka gyerek-CD. Címe: Ragyog a mindenség. Huszonnégy erdélyi költő versei a kötetben és mindenkitől egy dal a CD-n” – írták a Kaláka együttes rendszeres hírlevelében. Forrás: kalaka.hu

Bemutatták Kudlik Júlia és Szvorák Katalin Szeretettel című lemezét

Budapest – Kudlik Júlia televíziós bemondó, újságíró és Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekes rendhagyó, egyházi és világi tartalmat harmóniába állító, a szeretetről szóló albummal lepte meg az érdeklődőket. Szöveg: Galambos Ádám; fotó: Barcsik Géza

Oldalak

Feliratkozás RSS - CD csatornájára