csoda

Csodára várva

Egyszerű, hétköznapi ember vagyok, mint bárki más. Csak egy a több milliárdból a földön. Nincs semmi különleges képességem, sem adottságom. Mindennap eltűnődöm az élet nagy dolgain, már amikor egyáltalán van erre időm, mert az életem egy rohanás, egy állandó hajsza. Mindenkinek meg kell felelni. A családnak, a barátoknak, a munkatársaknak, az ismerősöknek, a társadalomnak, a keresztyén értékrendnek és még ki tudja, hogy kinek, mert erre neveltek és erre tanítottak a szüleim, a tanáraim.

Keressük a csodát, avagy vágyódunk valami másra

„Ő rendkívüli módon is beavatkozhat a földi életbe, de ez nem automatizmus. Isten él, szól, cselekszik és jelt ad magáról” – fogalmaz az Evangélikus Missziói Központ igazgatója. Mit jelent a csoda? Miért vágyódik mindenki rá? Szeverényi János missziói lelkésszel Erdészné Kárpáti Judit beszélgetett.

Az alétheia az fix!

Bódi Emese, az Evangélikus Hittudományi Egyetem méltán népszerű oktatója hívott fel a minap. Elmondta, hogy édesanyja súlyos betegen kórházban fekszik, alig van magánál. Kérte, hogy imádkozzam érte. Személyesen ugyan csak néhányszor találkoztam dr. Bódi Istvánné Vécsey Judittal, de sokat hallottam róla, és arról, hogy milyen sokat tett családjáért. Közel húsz évvel ezelőtti megözvegyüléséig férjéért is, illetve folyamatosan leányáért.
Feliratkozás RSS - csoda csatornájára