felvétel

Legyen jó minőségű a hangod! – Néhány tanács egyházi hang-, és videófelvételek készítéséhez

Budapest – Győri András Timótheus kollégánkat arra kértük, adjon technikai tanácsokat azoknak a gyülekezeteknek, lelkészeknek, akik most kényszerültek rá arra, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben, megtegyék az első lépéseket a digitális sztrádán. Az operatőr, vágó és rendező kollégánk figyelembe véve a technikai lehetőségeket, többféle megoldást is leírt.

D. Káldy Zoltán az LVSZ elnöke – Részletek Győri János Sámuel mozifilm archívumából

A Lutheránus Világszövetség (LVSZ) világgyűlése 1984. július 22-től augusztus 5-ig ülésezett Budapesten. Harmincöt évvel ezelőtt Győri János Sámuel, Győri András Timótheus, Szabó Gyula és Tóth Zsolt forgattak a nagygyűlés egyes alkalmain, így többek között megörökítették a nyitóistentiszteletet, amelyen Káldy Zoltán prédikált, valamint a záró alkalmat is. Az egykori püspököt 1984-ben, Budapesten az LVSZ elnökévé választották, őt mutatja be a film. Az alábbiakban Győri János Sámuel gondolatait osztjuk meg a forgatással és a filmfelvétellel kapcsolatban.

Az Evangélikus Roma Szakkollégium felvételi hirdetménye

Nyíregyháza – A nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet egyetemre, főiskolára jelentkező, illetve már ott tanuló nappali tagozatos hallgatók számára.

Felvétel a Luther Otthon – Szakkollégiumba a 2014/2015-ös tanévre

Budapest – A Luther Otthon – Szakkollégium felvételt hirdet Budapesten vagy a környékén felsőoktatási intézményben nappali tagozaton tanulmányokat folytató hallgatóknak a 2014/2015-ös tanévtől.
Feliratkozás RSS - felvétel csatornájára