Gary Chapman

A (dobó)kocka el van vetve... – Ünnepi istentisztelet Rákosszentmihályon

Budapest – Személyes szeretetnyelvünket Gary Chapman amerikai lelkész, író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó az idegen nyelvhez hasonlítja. Az optimális kommunikáció csak akkor jön létre, ha mindkét fél megtanulja a másik személyes anyanyelvét, azaz szeretetnyelvét. Ezt a törekvést a maga eszközeivel a Rákosszentmihály–Sashalmi Evangélikus Egyházközség is segíti a világ első kültéri „szívtől szívig dobókockájával”, amely felhívja a figyelmet az öt szeretetnyelvre – az elismerő szavakra, a másikkal töltött minőségi időre, az ajándékozásra, a szívességekre és a testi érintésre –, illetve a csend fontosságára.

Isten tervei jobbak a mi terveinknél – Interjú Gary Chapmannel – VIDEÓ!

Budapest – Gary Chapman baptista lelkész, párkapcsolati szakértő, az „5 szeretetnyelv” pszichológiai fogalom és könyvsorozat megalkotója 2017. március 26. és április 1. között Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten tartott előadásokat. A hét elején volt alkalmunk megkérdezni őt munkájáról és életéről.

Magyarországra érkezett Gary Chapman – Az 5 szeretetnyelv „atyja” a héten számos előadást tart országszerte

Budapest – Több éves előkészítő munka eredményeként Magyarországra érkezett Gary Chapman baptista lelkész, párkapcsolati szakértő, az „5 szeretetnyelv” pszichológiai fogalom és könyvsorozat megalkotója. A szerző a New York Times bestsellers-listája élvonalában lévő kötete megjelenésének 25 éves évfordulóján a héten Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten is minden bizonnyal telt házas előadásokat tart majd.

Gary Chapman párterapeuta különböző felekezetű lelkészekkel találkozott – Frissítve videóval!

Budapest – Magyarországra érkezett Gary Chapman, a világszinten ismert és elismert párkapcsolati szakértő, baptista lelkész és terapeuta, aki az öt szeretetnyelv pszichológiai fogalom és könyvsorozat megalkotója, s akinek a munkássága milliók házasságára volt hatással. A szerző még a magyarországi előadásainak sajtótájékoztatója előtt fontosnak tartotta, hogy találkozzon különböző felekezetek lelkészeivel, hogy együtt imádkozzanak körútja sikeréért a Wesselényi utcai baptista imaházban.

Tovább növekszik az emberi kapcsolatok javítását segítő könyvek iránti kereslet – Jövőre hazánkba látogat Gary Chapman

Budapest – A Harmat Kiadói Alapítvány meghívására 2017 márciusában Magyarországra érkezik Gary Chapman, a világhírű párkapcsolati szakértő, az Öt szeretetnyelv-sorozat szerzője, aki a tervek szerint több városban is előadást tart. Az alkalomra mobil applikációt is terveznek, hogy a digitális nemzedék számára is elérhetővé váljon a szeretetnyelvek megismerése, a személyes kapcsolati kultúra fejlesztése.
Feliratkozás RSS - Gary Chapman csatornájára