honlap

Megújul az Evangélikus.hu

Izgalmas időszakot él a Luther Kiadó csapata: hamarosan egy megújult oldal fogadja a Evangélikus.hu látogatóit.

Megújult az Evangélikus Hittudományi Egyetem honlapja

Budapest – Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy megújult az Evangélikus Hittudományi Egyetem honlapja.

Megújult a KÖSZI honlapja

Budapest – „10. jubileumi évét ünnepli a KÖSZI, aminek alkalmából sok meglepetéssel készülünk a KÖSZI-s önkénteseknek, táborozóknak és minden kedves követőnknek! Nagy örömünkre az egyik – a weboldalunk megújítása – tegnap meg is történt, így új oldalunk mától szeretettel várja a látogatókat” – számoltak be a megújulásról az Evangélikus.hu számára a KÖSZI-sek.

Elindult az Ausztriai Magyar Evangélikus Gyülekezet honlapja

Bécs – Az Ausztriában élő evangélikus magyarok közössége új honlappal jelentkezett. A honlap a bemutatkozáson kívül a gyülekezeti eseményekről is tudósít, letölthető róla gyülekezeti újságunk, valamint meghallgathatók az istentiszteleteinken elhangzott igehirdetések is.

Megújultak az Evangélikus Országos Gyűjtemény és szervezeti egységei honlapjai

A régi címeken megújult honlapokkal tájékoztatja és várja a látogatókat az Evangélikus Országos Gyűjtemény és szervezeti egységei.

Gáncs Aladár evangélikus lelkész életét és munkásságát mutatja be egy honlap

Budapest – Győri Tamás szerkesztésében a napokban készült el a Mesteri Gáncs Aladár evangélikus lelkészt és életútját bemutató honlap. Bár ő 100 évvel ezelőtt szolgált a Magyarországi Evangélikus Egyházban, mégis érdemes hagyatékát olvasni, mert ma is nagyon aktuális.

Megújult az Északi Egyházkerület honlapja

Budapest – Örömmel adjuk hírül, hogy az elmúlt hét végével elindult az Északi Egyházkerület új honlapja, amelynek elérhetősége: http://eszak.lutheran.hu.

Református honlap készült az emlékévre

Budapest – Új honlappal is készülnek a reformátusok a protestáns világ nagy ünnepére, a reformáció kezdetének ötszázadik évfordulójára. A reformacio.ma oldalon érdekes interjúkat, riportokat, kvízeket és folyamatosan frissülő információkat találnak a látogatók a 2017-es emlékévhez kapcsolódóan.

Bemutatták a Magyar Nemzeti Levéltár Reformáció projektjét

Budapest – Nagyszabású, határon átívelő, a reformációt feldolgozó és azt bemutató projektet indított a Magyar Nemzeti Levéltár. A projekt célja, hogy átfogó és térségi feldolgozást adjon a magyarországi reformációról, valamint fiataloknak és idősebbeknek nyújtson ismeretterjesztést.

Megújult az evangelikus.hu oldala

Budapest – Alig egy évvel ezelőtt az evangelikus.hu fontos megújuláson esett át, a honlap dizájnja, rovatai, és struktúrája is megváltozott. Az utóbbi napokban olvasóink ismét új formával találkozhattak oldalunkon. Az evangelikus.hu oldala ugyanis átállt a reszponzív üzemmódra. Elmagyarázzuk mit jelent ez.

Oldalak

Feliratkozás RSS - honlap csatornájára