humán hét

Az Arsbonitól a Horthy korszakon át a közös élményfestésig – avagy mi fér bele egy humán hétbe?

Szarvas – A szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre került a humán hét, amelyről a munkaközösség vezetője küldött beszámolót honlapunknak. Ezt adjuk most közre.

Mi fér be egy vágó és egy restaurátor közé?

Szarvas – A szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban rendezett humán héten többek között olyan elkötelezett szakemberek mutatkoztak be a diákok előtt, akik az iskolából indulva sikeres pályát futottak be.

A Humán Héttel zárult a tematikus hetek sora a Vajdában

Szarvas – Humán Hetet tartottunk a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban 2017. április 3-tól 7-ig. A hét programjai közül több is kapcsolódott a színházhoz, a művészetekhez, de részt vehettek diákjaink rendhagyó órákon is.

Jól sikerült a humán hét a Vajda-gimnáziumban

Szarvas – A szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium humán heti programja a Kádár korszakról szóló előadással kezdődött, melyben e sorok írója tekintett, emlékezett vissza. Az előadás azzal a hagyományteremtő céllal valósult meg, hogy minden évben a gimnázium egyik tanára is dolgozzon fel egy szabadon választott témát. Ez alkalommal az időpont – április 4-e – adta a az ötletet a feldolgozott korszakra.

Humán hét volt a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban

Szarvas – A tavaly elindított hagyomány folytatásaként idén is megrendezte a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium a humán hetet. Ez az az alkalom az iskolában, amikor a diákok és más vendégek számára a magyar, történelem és művészeti tantárgyakkal kapcsolatban szerveznek előadásokat, rendezvényeket. Nem történt ez másképp most áprilisban sem, változatos, érdekes programokkal vártak minden érdeklődőt. Személyes beszámoló.
Feliratkozás RSS - humán hét csatornájára